آموزش طرز تهیه یک تیرامیسو ساده گرداوری شد

آموزش طرز تهیه یک تیرامیسو ساده

 

تیرامیسو به دلیل شیرینی مناسب در داخل خود معمولا در یک وعده ی غذایی به عنوان دسر و پس از غذا مورد استفاده قرار می گیرد ، زیرا تأثیر خوبی بر روی هضم غذا می گذارد. از طرفی به دلیل وجود مواد مناسب و در اندازه های مشخص با خاصیت سیرکنندگی همراه نبوده و تنها برای به پایان رسیدن وعده ی شام یا ناهار در یک مهمانی مصرف خواهد شد. یکی از روش های آماده سازی تیرامیسو در ارتباط با تیرامیسو ساده می باشد.

برای تهیه ی تیرامیسو ساده شما می توانید سه عدد تخم مرغ را برای تعداد چهار یا شش نفر در نظر داشته باشید. این زرده ها را به خوبی هم بزنید نباید کوچکترین حالت زردرنگی از زرده های تخم مرغ در این مخلوط دیده شود. پس از آن می توانید یک قاشق چایخوری از وانیل را با کمی پودر قند مخلوط نمایید. بهتر است تا این ترکیب بر روی حرارت مستقیم قرار نداشته باشد زیرا به سرعت ته می گیرد تنها راه کار برای کمی گرم کردن مخلوط استفاده از حرارت آب کتری خواهد بود. حدود یک ربع زمان بدهید تا به خوبی مخلوط شوند.

در ظرفی دیگر که به راحتی قابل شست و شو باشد می توانید از مخلوط کردن خامه در حدود یک پیمانه به همراه پودر قند استفاده نمایید. این دو را به خوبی هم بزنید. خامه های فرم گرفته معمولا بهترین نوع خامه به شمار می رود. خامه نباید به همان حالت رقیق وجود داشته باشد بلکه برای قرار گرفتن در ترکیب تیرامیسو ساده نیاز است تا کمی سفت تر شود.

 می توانید در ظرفی جداگانه پنیر خامه ای را به میزان دو بسته از پنیرهای کوچک به همراه کمی پودر قند هم بزنید. این ترکیب باید به اندازه ای هم زده شود تا حالت غلظت و سفتی آن حفظ شودو به راحتی در لابه لای بیسکوئیت ها قرار داشته باشد. معمولا اگر پنیر خامه ای رقیق باشد این حالت به بیسکوئیت ها هم منتقل می شود و در نتیجه منجربه از هم گسیختگی و بی نظمی در شکل ظاهری تیرامیسو خواهد بود.حالا ترکیب این سه ظرف را به یک ظرف منتقل کنید و به خوبی با یکدیگر هم بزنید.

در مرحله ی بعدی باید بیسکوئیت را در قهوه ی سرد شده فرو ببرید. اما کافی است تنها یک سطح از آن فرو برود. بنابراین حدود یک لیوان آب را با یک قاشق از قهوه بر روی گاز قرار دهید تا به خوبی جوش بخورید. زمان طلایی برای حاضر شدن قهوه زمانی است که حالت کفی بر روی آن پدیدار شود. به یاد داشته باشید که این قهوه باید سرد شود و سپس بیسکوئیت ها را در داخل آن فرو ببرید زیرا در غیر این صورت پس از فرو بردن بیسکوئیت شما نرم شده و از بین خواهد رفت. بیسکوئیت های متنوعی برای این کار وجود دارد که لیدی فینگر بهترین نوع آن است. تیرامیسو ساده برای داشتن طعم بهتر نیاز به زمانی بین پنج تا شش ساعت دارد تا به خوبی جا افتد.

 

بیشتر بخوانید: دسر تیرامیسو با تی تاپ

بیشتر بخوانید: طرز تهیه تیرامیسو


پزشک تیرامیسو ,خوبی ,خامه ,بیسکوئیت ,ساده ,مخلوط ,تیرامیسو ساده ,بیشتر بخوانید ,پنیر خامه ,داشته باشد ,داشته باشید منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اپلیکیشن خدمات منزل خدمت از ما ستون دین کتابخانه عمومی شهید حقیقی گرمدره لینک زیاد تفریحی سرگرمی سلامت پرستوی امید بالون های تبلیغاتی اجناس فوق العاده گیتارها